top of page

Starší dorostenky po roční pauze opět na scéně

Po roční pauze bylo obnoveno družstvo starších dorostenek v čele s Kateřinou Šajnerovou v roli trenérky a Hanou Petříkovou v roli technické vedoucí. Minulý rok nebylo možné přihlásit družstvo do soutěže, kvůli nízkému počtu hráček, proto bylo družstvo dočasně zrušeno. Letos ale už máme hráček dost, a to i díky třem posilám z Astry a z Kobylis.

Jediným nedostatkem je post brankářky, kterou nemáme ročníkově ani jednu, naštěstí jsou v mladších dorostenkách hned čtyři brankářky, takže se střídají u obou družstev.

V sezóně 2020/2021 budeme s děvčaty hrát 2. ligu starších dorostenek, na kterou jsme se připravovaly během obou měsíců letních prázdnin. V červenci a začátkem srpna jsme trénovaly volněji 2x-3x týdně a druhý týden v srpnu jsme odstartovaly klasickou letní přípravu. První týden jsme trénovaly každý den jednou a v sobotu jsme odjely na soustředění do Ledče nad Sázavou, kde už měly holky několikafázové tréninky. Ty jsme trávily jak venku, během nebo posilováním, tak v hale, herní činností. Zpátky do Prahy jsme se vrátily další sobotu, kde jsme v pondělí najely na poslední týden přípravy, a to každodenními dvoufázovými tréninky. Holky celé soustředění odmakaly a podle nás jsou na nadcházející sezónu připraveny.

Naším snem a cílem je samozřejmě postup do 1. ligy starších dorostenek, ale pokud se to nepovede tak doufáme, že alespoň skončíme v první polovině tabulky.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page