top of page

První výjezd sezony ženám nevyšel

V sobotu 5.9. začal pro A - tým žen nový ročník první ligy, a to zápasem na půdě favorita - družstva Lázní Kynžvart. Ten neponechal nic náhodě a naše hráčky z palubovky doslova smetl.

"Na tento zápas jsme odjížděli s tím, že bychom mohli domácí tým eventuálně překvapit. Už první okamžiky zápasu ukázaly, jak hluboce jsme se mýlili. "Dámy" ani náhodou nezrealizovaly pokyny, které dostaly před zápasem, a proto pro nás první poločas dopadl naprostým fiaskem: 18:5. Při střelbě 27/5, čtyřech neproměněných sedmimetrových hodech po sobě a třinácti technických chybách nešlo s domácím týmem, který hrál velmi dobře, držet krok. Náš výkon byl neuvěřitelně chaotický, v obraně nedůrazný. Pouze brankářka Hořáková předvedla nadprůměrný výkon. Domácí tým nás neskutečně ničil rychlými protiútoky po našich technických chybách, kterých jsme v průběhu celého utkání udělali dvacet. Po poločasovém průvanu v kabině se dalo očekávat, že se hráčky budou snažit s výsledkem něco udělat, což se nepodařilo. Domácí tým hrál velmi rychle kombinačně, v obraně důrazně, na což jsme za 60 minut nenašli recept.

Na tomto debaklu se podílely: brankářky Hořáková a Cibulková - Hainzová (2), Ritzová (2), Motejlová (5/3), Rezlerová (1), Suchomelová (1), Sauerová (3), Večeřová (3), Ferusová, Vacková, Švůgrová, Hůrková, Novotná.

Doufáme, že tato prohra nám otevře oči a v dalším, tentokrát již v domácím utkání, v neděli 13. 9. od 14:00 hodin proti Havlíčkovu Brodu předvedeme diametrálně odlišný výkon."

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page