top of page

Mladší dorostenci ukončili sezonu na krásném 4. místě

"Sezónu 2019/2020 hodnotím se smíšenými pocity, jelikož byla ukončena velice brzy, což si myslím, že je veliká škoda. Měli jsme vysoké ambice na vyšší umístění v žebříčku. Konečné 4. místo je ale jistě dobrý výsledek, zvlášť po začátku sezóny, který byl velice hektický a zmatečný, jelikož jsme do sezóny vstupovali s jiným realizačním týmem, než jsme pak během soutěže fungovali.

Ráda bych pochválila kluky, kteří se popasovali jak se změnou trenéra, tak jiným stylem tréninku a hrou, kterou jsme s Janou po nich požadovaly. Taky mě velice těší, že nás kluci ve většině případech respektovali a pochopili, že po nich nechceme nic jiného, než rychlou a maximálně jednoduchou hru.

Co se týče zápasů, tak bodem úrazu byl pro nás vždy vstup do druhého poločasu, kdy jsme na hřišti dělali úplný opak, než jsme si řekli v šatně. Zklamáním vždy byla prohra s týmy, kteří skončili před námi v tabulce a každý zápas jsme měli v našich rukou. Jistě nás také ovlivnila některá zranění a nemoci, se kterými jsme se během sezóny potýkali. O to víc mě mrzí předčasný konec sezóny, do jarní části soutěže jsme vstupovali s plnou sestavou a naše ambice byly vysoké, kluci byli odhodlaní do konce sezóny jenom vyhrávat a byla na nich vidět bojovnost a cílevědomost.

Závěrem bych chtěla za trenérský tým všechny hráče za uplynulou sezónu velice pochválit, poděkovat jim za vřelé přijetí do týmu, za respektování mně a Jany, a samozřejmě za skvělou partu, kterou jsme měli. 😊 "

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page