top of page

Nejen hra s míčem, ale už i házená minižactvo bavila

Po soustředění, kde naši nejmenší velice kvalitně pracovali, jsme měli plán odehrát v sezoně 2019/2020 celkem 7 turnajů 6+1 /odehrány 2/ smíšeného družstva 2009 a 2010 a minimálně po jednom v každé kategorii.

Výborně se nám osvědčila spolupráce s Astrou Praha, která spočívala v přípravných zápasech 6+1 konaných v naší hale a 4+1 pro začátečníky na Astře. Na dětech byl vidět progres a snad se nám podaří 26.5. navázat tam kde jsme před přerušením přestali.

Příští sezonu zahájí kategorie 2011 a mladší dívky a kategorie 2010 a mladší kluci tradičním soustředěním. Po něm chceme i nadále pokračovat v přípravných zápasech s Astrou a odehrát více turnajů 6+1, jak ve smíšené kategorii, tak chlapeckých turnajích a nevynechat ani turnaje 4+1.

Letošní sezona byla kvůli koronavirové pandemii sice zkrácena, ale toto rozhodnutí určitě nezměnilo náš dobrý pocit ze snahy, nasazení a konečně i dobře odvedené práce našich svěřenců, bylo vidět, že děti házená baví, a to bylo to nejpodstatnější. 😊

Za celý trenérský tým musím ještě jednou všechny děti pochválit a poděkovat hlavně rodičům, kteří nás doprovázeli na všech turnajích a své ratolesti mohutným fanděním podporovali i ve chvílích, kdy se nedařilo.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page