top of page

Mladší žáci se v nedohrané sezoně hlavně sehrávali

Hodnocení této sezony bude trochu složitější nebo spíš jiné z důvodu, jenž předpokládám, že všichni víme... 😊. Na úvod sezony soustředění v Ledči bylo z mého pohledu "uspokojující a povedené", více k tomu asi není co dodávat.

Na podzim se kluci trochu hledali a rozkoukávali, a to jak při trénincích, tak hlavně při zápasech, zvláště, když jsme s sebou neměli naše dva "nejlepší" hráče, nebyl nikdo, kdo by převzal za tým "zodpovědnost".

Jasně, vím že jsou kluci ještě malí, ale i tohle se musejí naučit. Na někom leží tíha zápasu více a na někom méně, tak to prostě je. A pro některé je zatím zápas spíše utrpením a těší se na tréninky? Spíš by to mělo být obráceně, ne? 😊

Ke konci podzimu se to už docela zlepšilo, ale zato přes zimu, děs a bída, hlavně docházka.

Většinou v pěti, šesti hráčích se toho moc "vymýšlet" nedá, a když už se to začalo zlepšovat a blížil se první jarní soutěžní turnaj, tak to dopadlo, jak všichni víme...covid-19... ☹ ...ale hlavně zdraví!!!

Do konce sezony budeme trénovat dvakrát týdně, a to v pondělí a ve čtvrtek. Středa odpadá, protože je v sokolovně rekonstrukce podlahy. Počítám, že trénovat budeme asi do 22.6. (ještě upřesním). A poslední týden v srpnu nás zase čeká soustředění, ale to už je začátek sezony nové. 😊

Za celý trenérský tým musíme poděkovat rodičům, a to především za spolupráci a podporu.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page