top of page

Vršovický házenkářský potěr odehrál 5. turnaj 4+1

Turnaj přípravek a minižactva 4+1, který se konal v naší hale je dohrán. V dopoledních hodinách jsme mohli sledovat zápasy přípravek. Náš tým byl doplněn pěti hráči minižactva, kteří jsou ve svém házenkářském umu teprve na samotném začátku.

Od 12:00 hodin pak odstartoval turnaj minižactva, kde měl náš klub Sokol Vršovice zastoupení dvou rovnocenných mix týmů dívek a chlapců. Za soupeře jim byl tým Chodova, Loko Vršovice, HC Hájů a Hudlic. V dnešním turnaji měli premiéru nejen někteří hráči, ale také nové teplákové soupravy od brazilské značky Penalty sponzorované samotnými rodiči.

A co na výkony svých svěřenců říkají samotní trenéři Pavel Tůma a Monika Šmejkalová?

„Ve všech zápasech jsme střídali celé čtyřky, aby si každý z hráčů odehrál stejnou porci minut. S výkony všech jsme velice spokojeni, jen to bránění někdy nebylo ono. 🙃 Na trénincích se na obranu budeme muset více zaměřit. Doufáme, že se poctivá práce z tréninků projeví už na příštím turnaji,“ shodují se oba trenéři a nezapomínají ani na poděkování: „Rádi bychom také poděkovali čtveřici dorostenek, které nám pomohly s organizací a odpískaly všechny zápasy turnaje.“

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page