top of page

Zprávy z družstva Mladších dorostenek

Nechtěla bych nic zakřiknout, ani být příliš optimistická, nicméně poslední zápasy a vystoupení našeho družstva už vypadají tak, jak by měly……..holky nic nevzdávají, bojují a výsledky pomalu přicházejí. Zápasy pod vedením Kačky Šajnerové a Káji Kuprové proti soupeřkám z Otrokovic, Kobylis a Hájů dokázaly vyhrát, pouze z výletu do Poruby jsme body nepřivezly.

Velikonoční turnaj PHC odehrály holky v pohodě a prakticky si ho moc užily. Zahrály si zase po roce s někým jiným, utužily kolektiv a připravily se na závěrečné boje sezóny. Za cíl jsme si dali postoupit ze skupiny, což se nám povedlo a všechno ostatní byl už jen bonus.

Zápas v hlavní části s družstvem z Dánska jsme prohráli, ale ne proto, že jsme byli horším družstvem, ale měli jsme malinko střeleckou smůlu a neuměli jsme se moc dobře vypořádat s tradičně přelepeným balonem. To vždy chvíli trvá, ale protože se hraje 2x 15, tak pak už prostě nebyl čas. A protože holky z Hájů s nimi remizovaly, neměli jsme pak ve druhém zápase už ani teoretickou šanci na postup a tak jsme zvolili přípravný zápas.

Lze pochválit celé družstvo, všechny holky se moc snažily a za mě bych chtěla vyzdvihnout výkon brankářky Aleksandry Stojanovské.

Z celého našeho vystoupení jsem měla velmi dobrý pocit☺

Čekají nás poslední 3 kola a boj o záchranu v 1. lize máme ve svých rukou. Musíme se z toho bláta, které na nás už bylo v souvislé vrstvě a teď jsme si do něj zarazily trubičku, přes kterou už dýcháme, zvednout a nadechnout se k odrazu ode dna.

Zpravodaj Romana☺

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page