top of page

Začátek jara je pro trenéry mladších dorostenek velkým zklamáním

Mladší dorostenky odehrály v neděli svůj čtvrtý jarní zápas, ale zatím zapisují, až na jednu výjimku, vysoké a jednoznačné prohry.

Trenérský tým si moc přál udělat zázrak v zimní přípravě, ale bohužel na něj stále čekáme. Holky se na tréninku jeví docela slušně, ale jakmile přijde zápas, tak naprosto nepochopitelně není v jejich silách úspěšně zakončovat. Střílíme jak dělostřelecká jednotka s žalostným výsledkem.

Tak třeba v posledním zápase s Plzní vyslaly holky na branku 61 střel a z toho daly 16 branek, což je 26% úspěšnost, oproti tomu náš soupeř střílel méně, ovšem efektivně.

Trénujeme kombinace a signály, které ale v zápase nejsme schopné využívat. Nemáme na hřišti osobnost, která by dávala celé hře řád a smysl. Holky neposlouchají pokyny trenéra, který se během zápasu snaží z lavičky se situací něco udělat. Místo, aby se nad sebou zamyslely, dávají vinu za svůj nezdar a neúspěch někomu jinému.

Pořád prohráváme, ale když se na holky dívám, tak zjišťuji, že tento fakt prostě přijaly a už je to snad ani neštve. Zapomněly vyhrávat a dokud se zdravě nenaštvou a nebudou chtít ty nezdary zlomit, nikdy to nepůjde.

Naše dosavadní výsledky:

  • Vršovice – Slavia 13 : 35

  • Most - Vršovice 40 : 14

  • Vršovice - J.Hradec 17 : 22

  • Plzeň - Vršovice 28 : 16

Ale pořád jsem optimista, prostě to přijít MUSÍ!

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page