top of page

Bojovný start jarní části sezony ovládly ženy Kobylis

Kolotoč jarní části nižších házenkářských soutěží se roztočil i pro A tým Sokola Vršovice. Start jarní sezony udělaly ženy zajímavější nejen pro sebe, ale i pro fanoušky, kteří přišli do haly Heroldovy sady fandit v hojném počtu, hrálo se totiž Sokolské derby s tradičním rivalem z pražských Kobylis.

Nástup ve slavnostním duchu, kdy oba týmy žen doprovázeli vršovičtí nejmenší házenkáři a házenkářky byl hezkou a nevšední podívanou. Na některých dětech bylo vidět soustředění a nervozita z úkolu, který jim byl svěřen, další si s úsměvem pozornost fanoušků a potlesk pěkně užívaly.

Vyhrocené a bojovné utkání, kdy si ani jeden z týmů nedaroval nic zadarmo nakonec ovládly šťastnější Sokolky z Kobylis.

„K zápasu jsme nastoupili už bez zraněné Hůrkové, k tomu se ve 2 minutě zápasu zranila Říhová. Celý zápas jsme tahali za kratší konec pomyslného provazu a na Kobylisy dotahovali. Šance na výhru přišla asi deset minut před koncem zápasu, kdy jsme vedli o gól, ale šťastnějším a v tomto utkání i lepším týmem byly Kobylisy. Jen na zranění však tuto prohru svádět nemůžeme, chybělo proměňování vyložených šancí,“ shoduje se v hodnocení prvního zápasu jara realizační tým.

Sestava a branky: Kuprová Karolína, Tománková Zuzana - Suchomelová Adéla 3/2, Kadeřábková Tereza 3, Vacková Kristýna 4, Rezlerová Veronika 1, Hainzová Aneta 3, Novotná Eliška 1, Motejlová Nikola 1/1, Vyčítalová Nikola 3, Švůgrová Barbora 2, Petržílková Pavlína 2, Průchová Lucie, Říhová Lucie

Souhrn 12. kola:

HC Plzeň - J.Hradec 31 : 21

HK Hodonín - Sokol V. Meziříčí 44 : 22

Otrokovice - H.Brod 25 : 30

HK Ivančice – Bohunice 35 : 20

S.Vršovice A – Kobylisy 23 : 25

SK UP Olomouc – Kunovice 24 : 28

V další kole 1. ligy žen vyrážejí Vršovičanky na půdu Havlíčkova Brodu, který vstoupil do jarní části vítězstvím na v Otrokovicích.

Foto: JanFrzal

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page