top of page

Starší žákyně absolvovaly zimní turnaj v Kynžvartu

O minulém víkendu jsme se zúčastnily pololetního turnaje v Lázních Kynžvart. Turnaj se hrál v nové a velice pěkné místní hale.

Prvním soupeřem na turnaji nám byl tým ze Strakonic. Bohužel jsme v tomto zápase udělaly spousty technických chyb, které nás stály lepší výsledek. Střelba z dálky také moc nevycházela. Z 11 pokusů v bráně skončily jen 2 střely. Do poloviny zápasu jsme se celkem držely se soupeřem, ale v posledních 5 minutách jsme zápas úplně vzdaly a dostaly góly z rychlých protiútoků či nedůsledné obraně. Do druhého zápasu proti Slavii jsme vstoupily lépe a vydržely až do konce. Byl to zápas Aničky Kantorové, která v první polovině zápasu svými zákroky deptala soupeřky. Ke konci zápasu soupeřky přidaly na své síle a rychlosti a my jsme v obraně dost nestíhaly. Vedení jsme udržely a na konci zápasu jsme se mohly radovat. Třetí zápas pátečního dne jsme sehrály s Mostem. Zápas se nám moc nepovedl. Brzy nás srazila na kolena střelba z dálky, která se vůbec nedařila Ať už střela skončila na tyči, vedle či je brankářka chytla střely to špatné vůbec nebyly. Večer jsme regenerovaly v místním bazénu, kde jsme si i pěkně zablbly.

V sobotu byl naším prvním soupeřem Cheb. Tento zápas byl velice pěkný a z naší strany i nejlepší na turnaji. Holky hrozně chtěly, bránily jako nikdy a snažily se ze všech sil. Po celý zápas byla v bráně Štěpka Drtinová, která se role brankářky zhostila velice slušně. Bohužel jsme měly smůlu, kdy spousty střel zastavily tyče soupeřovy brány. Po obědě nás čekal domácí tým. Tentokrát jsme byly ve střelbě téměř stoprocentní a tím zápas dotáhly do vítězného konce. K poslednímu zápasu dne jsme nastoupily proti VŠ Plzeň. Hala se vyprázdnila a možná všichni udělali dobře. Zápas to nebyl vůbec hezký. Přizpůsobily jsme se hře soupeře a občas dělaly hrozné blbosti. I přes toto vše jsme se radovaly z dalších 2 bodů.

V neděli jsme měly jen jeden zápas a to proti Háčku Veselí. Začátek zápasu vypadal, že vše půjde hladce, ale soupeřky se nevzdávaly a bojovaly až do konce. Chvílemi vypadalo, že dobře rozehraný zápas nezvládneme. V tomto zápase nás zachránila Sára Bartůňková, která z prostoru pivota dala 7 branek.

Turnaj to byl velice pěkný. Holky si zahrály dobré zápasy, ale bohužel jsme měly i pár výpadků. Nejvíce chyb máme v obraně. V zápase s Chebem však holky ukázaly, když dělají co mají, že to jde. Veliké plus vidím na hře s pivotem, která se nám poslední dobou velice daří.

Vršovice – Strakonice 8:15, Vršovice – Slavia 11:10, Vršovice – Most 8:18, Vršovice – Cheb 9:14, Vršovice – Lázně Kynžvart 18:13, Vršovice – Plzeň 16:9 Vršovice – Háčko Veselí 16:13

Sestava a baranky: Kantorová – Víšková 2, Paulová, Brezová 25 Šillerová 7, Škarohlídová 1, Drtinová 2, Bartůňková 21, Zemanová 14, Tučková 2, Kmentová 11, Májová 1

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page