top of page

2. kolo Žákovské ligy přineslo starším žačkám 4 body

Ve druhém kole Žákovské ligy jsme na domácí půdě přivítaly postupně týmy Hájů, Kunovic, Žirovnice a Třeboně.

Zápas s HC Háje nebyl moc pohledný, zato byl velice bojovný. Po celou dobu jsme měly mírně navrch o gól či dva. Anička Kantorová v bráně nás držela. Bohužel se nám nedařilo důrazně bránit a přerušovat. Bohužel ke konci zápasu Adéla Zemanová dostala zbytečně dvouminutový trest, během kterého jsme ztratily vedení. Poté jsme začaly zmatkovat v útoku a moc chtěly vrátit vedení na naší stranu. Nakonec zápas skončil remízou. Myslím si, že tentokrát jsme bod ztratily.

Dalším soupeřem byl tým z Kunovic. Nechtěly jsme tento zápas podcenit, i když Kunovice hrají s mladšími hráčkami, které vůbec nejsou špatné. Naštěstí holky zápas pojaly velice zodpovědně a hrály po celou dobu. Na hřiště se dostaly i hráčky z lavičky, které posbíraly nějaké zkušenosti.

Třetí náš zápas proti Žirovnici byl velice pěkný a na holkách bylo vidět, že chtějí hrát a bojovaly. Zápas byl vyrovnaný celou dobu, ale my jsme byly ty, které jsme dotahovaly. Prohra o 2 branky v poločase nás vůbec nepoložila, ba naopak více nakopla. Největší chyba v obraně bylo neubránění pivota. Buď jsme dostaly gól či byly potrestané sedmimetrovým hodem, které protihráčky proměňovaly. Naštěstí v útoku jsme své šance proměňovaly a dotáhly zápas do remízy.

Bohužel do posledního zápasu s Třeboní jsme vstoupily bez Míši Brezové, která si natáhla sval. Na Julče Kmentové, Sáře Bartůňkové a Adéle Zemanové se projevila únava. Posledně jmenovaná se ještě složila psychicky. Celý druhý poločas odehrála lavička, která sbírala zkušenosti. Dokonce holky hrály i na postech spojek, kam se moc nedostanou. Občas si i zkusily, že to jde a že to musí z nich vzít nějaká na sebe.

Po zápasech jsme měly naplánovanou vánoční besídku, na které nám holky předvedly i pěvecké umění.

Vršovice – Háje 17:17

Vršovice – Kunovice 25:17

Vršovice – Žirovnice 17:17

Vršovice – Třeboň 13:32

Sestava a branky: Kantorová, Baštová Kateřina – Víšková 3, Baštová Veronika 2, Brezová, 19, ŠIllerová, 5, Škarohlídová, Drtinová 1, Bartůňková 10, Zemanová 21, Dobšová 2, Jiříková 1, Tučková 1, Kmentová 6, Májová 1

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page