top of page

První šestkový turnaj Miníci zvládli se ctí

V sobotu 12. ledna 2019 odjeli vršovičtí Miníci s velkým očekáváním a respektem na, pro 80% družstva, první šestkový turnaj do Milevska. Sedm děvčat a pět chlapců čekala porce sedmi zápasů. Soupeřem jim totiž postupně byly týmy DHC Plzeň, Velké Meziříčí, HC Háje A i B, Astra a domácí Milevsko A i B.

„Na začátku jsme si řekli, že nebudeme koukat na skóre, ale naopak se budeme snažit pochytit co nejvíce od soupeřů," začíná s hodnocením prvního šestkového turnaje trenér Pavel Tůma a pokračuje, „Musím říct, že děti byly opět skvělé. Zápas od zápasu šel výkon týmu nahoru, stačilo si jen navyknout na prostor a trošku odlišnou hru.

První dva zápasy jsme se trošku hledali, trápilo nás neproměňování šancí, ale ve třetím zápase proti Hájům A už byl vidět větší progres, kdy jsme statečně vzdorovali a dokázali vsítit soupeřům 8 branek. Háje B jsme již dokázali přehrát.

Po zápase s Astrou, která byla jasně lepší, přišly zápasy s domácími. S A týmem jsme odehráli vyrovnanou partii a jen výborná brankářka a čtyři sedmičky znamenaly prohru o 3 branky. Na výborný výkon jsme navázali a proti béčku už jasně dominovali. Jak se říká, to nejlepší na konec, a tak nám odměnou byla výhra o 6 branek a velký aplaus fanoušků - rodičů. Těm patří velký dík za podporu po celý turnaj. Poděkování patří i Kačce a Terce, hrající již za mladší žačky. Pomohly nám a byly nápomocné radou i příkladem. Teď už jen nic nezapomenout, potrénovat a hurá na další turnaje.😃,“ končí s hodnocením mise v Milevsku spokojený trenér.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page