top of page

Jednoznačným cílem mladších dorostenek je udržení 1. ligy

Mladším dorostenkám se v podzimní části sezony bodově nedařilo. S bilancí 194 : 288 vstřelených a obdržených branek mají na svém kontě pouhý jeden bod a poslední místo v prvoligové tabulce.

Jak výkony svých svěřenek hodnotí realizační tým Ota Sukdolák, Kateřina Šajnerová a Romana Škrachová se dozvíte v rozhovoru níže.

Jak hodnotíte výkony družstva po první polovině základní části?

Výkony podle nás nejsou tak špatné, jak to vypadá podle posledního místa a zisku 1 bodu. Holky se na tréninku jeví celkem solidně, ale bohužel nedokážou to, co mají natrénováno odevzdávat v zápase. A pak některé si myslí, že ví všechno lépe a dělají si to po svém a neplní pokyny trenérů.

Je podle vás tabulka vyrovnanější než v loňské sezóně?

Podle nás není, na čele jsou 3 týmy, které spolu drží krok, nicméně si myslíme, že Slavia si prim podrží a o stříbro si to rozdají Most a Kunovice.

Který tým je pro vás letos pozitivním překvapením a naopak?

Žádný z týmů nepřekvapil ani v pozitivním ani v negativním směru.

Který ze zápasů podzimní části vám udělal největší radost?

Jelikož jsme dokázali na podzim získat pouze jediný bod, tak asi logicky zápas s Porubou.

Co bylo největším zklamáním podzimu?

Moc nás mrzí, že holky v rámci tréninku předvádí výkony, které pak nedokáží dostat na hřiště, ale to je popsáno výše. Pak nám dost vadí, že není zájem o zimní soustředění a ani jsme neuspěli s navrhovaným turnajem, obě akce by zcela jistě prospěly nejen hernímu projevu, ale také upevnění vztahů v kolektivu.

Nejlepší hráčka podzimu z vašeho pohledu?

Klára Jarošová

Jaká v týmu panuje nálada?

Myslím si, že dobrá. Holky si situaci až tak neberou a my věříme, že na jaře se nám bude dařit líp. Člověk musí něčemu věřit.

Chystáte s týmem nějakou společnou oslavu Vánoc?

Ano, 19. 12. 2018 chystáme šipkový miniturnaj.

Čeká nás dlouhá zimní pauza. Čemu se budete věnovat v zimní přípravě a kdy začíná?

Začíná hned první týden v lednu, budeme pracovat na fyzické kondici a pak musíme nutně zlepšit střeleckou produktivitu a vyladit obranné činnosti.

Jaký máte cíl pro jarní část sezony?

Zcela jasný, udržet se v 1. lize.

Jaký je váš osobní házenkářský sen?

Myslím, že všechny házenkářské sny, a budu mluvit za sebe a Otu Sukdoláka, jsme si už splnili. Vychovali jsme spoustu holek, které něco dokázaly, včetně našich dcer, získali jsme titul Mistra republiky a vyhráli jsme spoustu turnajů, včetně prestižního „Pragáče“, který bychom chtěli ještě jednou vyhrát ☺. Kačka Šajnerová to má teď zcela jasně nalajnováno, po mateřské dovolené návrat do aktivního házenkářského dění. :-)

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page