top of page

Miníci okusili turnaj v šestkové házené

Kombinovaná sestava vršovických miníků a mladších žaček se dnes zúčastnila turnaje Středočeského kraje, který se konal v Kolíně. Pro minižáčky to byl první ostrý start v šestkové házené.

Patnáctičlenný vršovický tým byl složen převážně z minužáků, ve věku mladších žaček byly pouze 4 hráčky, i když se další 3 do týmu v letošní sezoně již zapojují.

Ve vzájemných zápasech si malí vršovičtí zástupci postupně prověřili síly a herní dovednost se zástupci Házené Mělník, Náchodu, Kobylis a Kolína.

„Byl jsem velice spokojen s naší hrou, a především pak s nasazením všech dětí. Někdy bylo až úsměvné sledovat, jak o tři hlavy menší Jára brání největší hračku turnaje,“ říká bezprostředně po turnaji s úsměvem spokojený trenér Pavel Tůma a pokračuje, „Nejlepším zápasem bylo sokolské derby s Kobylisy, po kterém jsem před týmem v šatně smekl a zatleskal. Musím opět poděkovat hráčkám i hráčům, ale také rodičům, kteří neúnavně fandili a hlasitě náš tým podporovali. Byl to opět jeden z parádně strávených víkendových házenkářských dní, na který se nezapomíná.“

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page