top of page

Starším žákyním se v Pražském přeboru daří, budou bojovat o medailové umístění

I po třetím kole si starší žákyně splnily cíl a udržely se v „A“ skupině pražského přeboru. Celou podzimní část tak dohrají ve skupině „těch lepších“. V následujícím 4. kole tak budou bojovat o medailové umístění.

Do třetího kola přeboru Prahy jsme vstoupily velice dobře a to remízou s týmem HC Háje. Nastoupily jsme s Kačkou v bráně a tím jsme soupeře úplně vykolejily. Střely soupeřek létaly mimo, do tyček a nebo je Kačka chytla. Bohužel asi v 5. minutě dostala ránu do obličeje a nechtěně střídala. Poločas jsme vyhrály 5:3. Obrana byla dobrá. Hodně jsme je přerušovaly. O poločase jsme si řekly, abychom nepolevovaly. Na holkách bylo vidět, že hrozně chtějí a rvaly se až do konce.

Ve druhém utkání nás čekal tým z Ústí nad Labem. S tímto týmem nám to letos moc nejde a hned od úvodních minut zápasu bylo znát, že ani tentokrát se to nezmění. Vůbec se nám nedařila obrana. Nebyly jsme schopné protihráčky přerušit a nechaly jsme je střílet buď z volné ruky či z proskoků. Prohra o 7 gólů byla ještě celkem milostivá.

Třetí zápas byl pro nás klíčový. Šlo nám o to zůstat v A skupině. Do naší rozcvičky se přidalo pár vietnamských turistů a druhá polovina si vše poctivě fotila a natáčela. Nálada před zápasem byla výborná a přenesla se i na hřiště a zápas jsme celkem v pohodě dovedly do vítězného konce. Poločas jsme vedly o 4 branky a zdůrazňovaly holkám, že není hotovo. Naštěstí holky nepolevily a zápas v klidu dovedly do vítězného konce. Anička Víšková odehrála nejlepší utkání u nás a všechny střelecké pokusy proměnila v góly.

Do posledního zápasu proti Slavii jsme šli s klidem a s tím, že si zahrajeme. Hned od začátku jsme začaly prohrávat rozdílem 4 branek a to vydrželo až do poločasu. V druhé polovině jsme přidaly na obrátkách a po velice krásných akcích, které končily na pivotu a Sára dávala jeden gól za druhým se náskok soupeřek tenčil. Holky cítili šanci a rvaly se. Anča v bráně předvedla několik výborných zákroků. Lavička fandila, ale bohužel jsme o gól prohrály. Holky ronily slzy, ale určitě se neměly za co stydět.

Turnaj nám ukázal že když hrajeme rychle, kolektivně, bojujeme, pořádně bráníme a přerušujeme, tak můžeme hrát s každým.

Výsledky:

  • Vršovice – Háje 9:9

  • Vršovice – Ústí 13:20

  • Vršovice – Kobylisy 22:13

  • Vršovice – Slavia 16:17

Sestava a branky: Kantorová, Baštová Kateřina – Víšková 6, Baštová Veronika 4, Brezová 23, Šillerová 1, Škarohlídová, Drtinová, Bartůňková 9, Zemanová 13, Tučková, Kmentová 4, Májová

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page