top of page

Mladší žačky sbírají zkušenosti a stále se zlepšují

Pět turnajů mají za sebou mladší žákyně Sokola Vršovice, které v této sezoně vede trenérské trio Barbora Švůgrová, Renata Strnadová a Kateřina Švůgrová.

Hned první turnaj v září - VHC, který pořádal náš oddíl, nebyl příliš vydařený, bohužel jsme se potýkali se zraněními a nemocemi. Takže úplná rarita byla naše brankářka na tomto turnaji, která přišla v úterý na nábor a v pátek už stála v brance. Do pole jsme též museli dát některé nováčky. Holky se seznamovaly s házenou 6+1, podaly bojovný výkon, všechny se snažily.

Druhý a třetí turnaj už byl mistrovský, pořádala Slavia a Háje. Z těchto turnajů máme 8 bodů, což je oproti loňskému roku obrovský úspěch. Je vidět, že holky udělaly obrovský posun dopředu, hodně se snaží. Velkou radost nám udělal první gól Sáry Holánové a Marušky Dřevové, také se střelecky daří Míše Dobšové a Nikole Jiříkové a přidávají se i ostatní.

Čtvrtý turnaj se koná pod hlavičkou Středočeského kraje a tentokrát jsme jeli do Turnova. Tato soutěž se hraje bez počítání skóre, mají se zde otrkat začátečnice a zdokonalit ostatní. Myslíme, že si děvčata počínala dobře, góly padají i méně ostříleným házenkářkám, zkoušíme další brankářky, v Turnově se v bráně kromě Sandry Zemanové osvědčila Kačka Brožová.

V neděli 14.10. nás čekal opět Středočeský přebor, tedy pátý turnaj v řadě, tentokrát jsme zavítali do Náchodu. Dívky opět podaly dobrý výkon, je vidět, že jejich kvalita se zápas od zápasu zlepšuje.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page