top of page

Starší žačky na domácím turnaji získaly 3 body

V den státního svátku jsme v naší hale pořádali turnaj 2. kola Pražského přeboru.

Hned na úvod nás čekal tým Slavie. Do zápasu jsme vstoupily velice dobře a v 7.minutě vedly 4:1. Myslím, že jsme zaskočily sebe, soupeře i všechny ostatní v hale. Do poločasu jsme udržely dvoubrankové vedení. Ve druhém poločase soupeř začínal dotahovat, ale holky bojovaly a bylo vidět, že hrozně chtějí a s posledním hvizdem rozhodčího se mohly zaslouženě radovat, jelikož o jeden gól byly lepší. Zápas bez chyb nebyl, ale Slavia jich tentokrát udělala více.

Druhým soupeřem byly Háje. Do tohoto zápasu jsme se vrhly o poznání s menším nasazením. Od 4. minuty jsme nedaly gól a povedlo se to až v samém závěru poločasu, kdy už jsme o 3 branky prohrávaly. Ve druhém poločase hned v úvodu jsme nedaly 3 vyložené šance a tím jsme zápas vzdaly. Obrana se zhoršila a opět se nám nedařilo při sedmimetrových hodech kdy jsme 3 neproměnily. Paradoxně jsme v tomto zápase udělaly jen 4 technické chyby.

Dalším soupeřem nám byly holky z Ústí. Na ty se nám bohužel již delší dobu nedaří a také to tak vypadalo. Nebyly jsme schopné dát gól. První přesná trefa byla až v 8. minutě a od 11. minuty jsme zase přesně nezamířily. I dva sedmimetrové hody brankou neskončily. Druhý poločas byl podobný prvnímu. Jen jsme si přesné trefy rozdělily na jednu v úvodu, jednu v závěru a dvě uprostřed, což je opravdu málo. V obraně jsme si nedokázaly poradit se spojkami, které střílely z volné ruky a my na ně koukaly.

V posledním zápase jsme se střetly s Mostem a byl to zápas o to kdo se udrží v A skupině a kdo spadne do B. Ze začátku jsme měli veliké štěstí kdy mostecké hráčky střílely jen do tyčí a břevna. V 7. minutě byl stav 1:0 pro nás. Poločas jsme vyhrály 5:2, ale 3 góly jsme dali ze sedmičky. Ve druhém poločase na nás byla vidět hrozná únava, v útoku jsme nic nevymyslely pár střel skončilo vedle či brankářka pochytala a soupeřky stahovaly náskok. Asi 15 vteřin před koncem Míša dala vedoucí gól, ale soupeř rychlým útokem stačil vyrovnat. Remíza nám stačila, takže jsme se radovaly, že zůstáváme v A skupině. V tomto zápase jsme měli hrozné štěstí. Daly jsme jen 3 góly ze hry a překvapivě Aďa proměnila 5 sedmimetrových hodů. Anča v bráně nás však výbornými zákroky hlavně v druhé půli držela.

Tento turnaj byl velice náročný. První zápas byl výborný s velikým nasazením, které bohužel klesalo. Po celý turnaj se holky všech týmů dost mastily, protože rozhodčí nebezpečné zákroky nechaly bez povšimnutí. Od nás si Sára odnesla pěkného monokla.

Sestava a branky: Kantorová, Baštová Kateřina – Víšková 1, Baštová 1, Brezová 8, Šillerová 2, Škarohlídová, Drtinová, Zemanová 15, Bartůňková 5, Tučková, Kmentová 4, Májová

Za realizační tým starších žaček Irena Zemanová

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page