top of page

Mladší dorostenky sestupují do 2. ligy

Tahle sezóna nebyla vůbec jednoduchá a vůbec se nám nepovedla. Naše družstvo ze 16-ti zápasů pouze 3x vyhrálo, 2x remizovalo a 11x prohrálo, takže konečným účtem je 8 bodů a 9. sestupové místo. Při tom družstvo má svoji sílu a holky určitě mají na víc než předposlední místo v tabulce. Ale stalo se, a tak musíme přijmout tuhle situaci a pokud opravdu dojde na pravděpodobné, tak v příští sezóně se budeme pokoušet vrátit mezi elitu 1. Ligy.

Blahopřejeme Tereze Sauerové, která se stala královnou střelkyň.

Chceme moc poděkovat Starším žákyním, které celý ročník doplňovaly malou základnu Mladších dorostenek a byly plnohodnotnými a platnými členkami našeho týmu. Zejména děkujeme Aničce Otteové, Bojance Stojanovske a Kláře Jarošové, které nastupovaly pravidelně, příležitostně pak Majda Lintymerová, Kačka Lojíková, Anežka Čermáková a samozřejmě trenérkám Starších žákyň.

Přejeme holkám, které odcházejí do Staršího dorostu hodně zdraví a úspěchů – naše řady opouští : Kristýna Kadeřábková, Tereza Sauerová, Jolana Kučerová, Lucie Pelikánová, Kristýna Laštovičková a Julie Trousilová.

A celý rok s nimi táhly tu házenkářskou káru: Dominika Nyklová, Klára Zemancová, Barbora Smetíková, Aleksandra Stojanovska a Kateřina Čaková, které budou očekávat holky co přijdou ze Starších žákyň.

Děkujeme rodičům, fanouškům a vedení našeho oddílu za celoroční podporu a servis.

Celý rok družstvo doprovázeli Ota Sukdolák a Kateřina Šajnerová.

Za celý tým Romana Škrachová

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page