top of page

Mladší dorostenky zvládly zápas s Jindřichovým Hradcem

Tentokrát je hodnocení mnohem veselejší a příjemnější, protože jsme se vytáhli na družstvo Jindřichova Hradce, kterému patří v soutěži druhá příčka.

„Vyhraný zápas nad silným soupeřem se vždy hodnotí velmi dobře. Holky musím jen chválit, protože chtěly vyhrát a udělaly pro to maximum. Nebyl to zápas jedné hráčky, ale především kolektivní výkon, o čem svědčí i níže rozepsaný střelecký účet. Spojky 10 branek, křídla 10 branek a pivot 1. A pokud se přidá slušná obrana a výborný výkon brankářky, pak je úspěch a radost na světě. Tohle družstvo má svůj potenciál, který v této sezóně ne vždy předvádělo, ale konečně ukázalo svoji sílu. Budeme doufat, že holkám tato pozitivní forma vydrží a svoji pozici v tabulce vylepšíme. Samozřejmě, že nebylo všechno ideální, ale kritiku si schovám na někdy příště☺,“ řekla trenérka Kateřina Šajnerová po vítězném zápase s Jindřichovým Hradcem.

Sestava a branky: Kristýna Kadeřábková 2, Tereza Sauerová 7, Jolana Kučerová, Magdalena Lintymerová, Lucie Pelikánová 4, Kristýna Laštovičková 4, Anna Otteová 1, Dominika Nyklová 2, Klára Zemancová, Barbora Smetíková, Julie Trousilová 1

V zápase 19. kola nastoupí mladší dorostenky na půdě soupeřek k jarní odvetě s HC Háje 28. 4. 2018 od 12.00 hodin.

Za realizační tým Romana Škrachová

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page