top of page

Na lídra tabulky ženské Áčko nestačilo

Zápas 17. kola druhé nejvyšší soutěže žen zavedlo tým A žen na palubovku lídra tabulky z DHC Plzeň.

Utkání s prvním družstvem tabulky jsme prohráli šestibrankovým rozdílem. O lepší výsledek nás připravil střelecký výpadek jak v prvním, tak i v druhém poločase. Herní situace a šance z toho vytvořené jsme proměňovali velice těžko a na každou branku se dost nadřeli. Určitě oproti zápasu s Ivančicemi došlo ke zlepšení jak v nasazení, tak především v obraně. To, na co jsme se připravovali v obranné činnosti nám vcelku dobře vycházelo. Bohužel to bylo na družstvo DHC málo. Ale na věcech, které pro nás byly kladem v tomto zápase (obrana) se dá stavět a když se k tomu přidá střelecká část z minulého zápasu, ještě si vše zopakujeme na trénincích, konečně si všechno sedne, tak doufáme, že budeme připraveni na další zápas.

Sestava a branky: Kuprová, Zemanová - Jiríková 5, Hurková 3, Švůgrová 3, Petržílková 3, Suchomelová 3, Líbalová 2, Vyčítalová 1, Vacková 1, Kadeřábková, Novotná, Kračmanová

„V 18. kole nás na domácí půdě v Heroldových sadech čeká zápas proti HC Plzeň. Začínáme v 16:00 hodin a potřebujeme každého z vás fanoušků. Děkujeme za podporu,“ vzkazují hráčky.

Za realizační tým Kateřina Švůgrová

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page