top of page

Rok 2018 zásadní milník klubu

Zimní přestávka je pomalu minulostí, týmy se připravují na start jarní části všech soutěží, a dokonce již vozí poháry z přípravných turnajů. Co nás společně čeká v jarní části sezony a jak jsou s dosavadními výsledky spokojeni naši bossové Mirek Šajner a Vít Konečný?

Pánové, jak jste doposud spokojeni s výsledky jednotlivých týmů?

V soutěžích ČSH mile překvapili především dorostenci a muži, naopak hlavně starší dorostenky překvapily negativně, ani ne výsledkově, jako předvedenou hrou na konci sezony.

Co se týče žactva, to je v žákovských ligách dle očekávání v pohodě, nicméně vždy je co zlepšovat.

Klubem tedy vládne spokojenost?

To úplně ne. I když jsme začali úzce spolupracovat s jednou ZŠ z okolí naší haly, stále nejsme spokojeni s úzkou základnou sportovců ve věku 8 - 12 let. Naším nejhlavnějším cílem do jarní části sezony je rozšířit tréninkový prostor i pro další školy. K tomu je ale také důležité stabilizovat trenéry u nejmenší mládeže, respektive rozšířit trenérské týmy u nejmladších.

Čekají v nejbližším období klub nějaké zásadnější změny?

Největší novinkou a cílem, který snad vyjde, je rekonstrukce podlahy v hale. Investici kolem 2 milionů bychom měli mít pokrytu zhruba ze 60% (dotační program z MŠMT).

Doufáme, že vyjdou i další podané granty směřované tímto směrem. Vzhledem k ohromné administrativní zátěži je to ale úkol pro Titána a bohužel s nejistým koncem.

Rekonstrukce nového povrchu bude hodně nákladná, čeká klub v letošní sezoně ještě nějaká další finanční zátěž?

Zátěž určitě ne, spíše naopak. Dalším finančním milníkem klubu bude letní období roku 2018, kdy dojde k zaplacení téměř 100% úvěrů na stavbu haly.

Ta bude v červenci 2018 v provozu již sedm let a dovolíme si připomenout, že byla postavena s 30% přispěním Magistrátu Hlavního města Prahy a celých 70% ceny do výstavby haly investovali členové vedení klubu + drobní dárci (členové oddílu).

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page