top of page

Vysokou prohrou se s podzimem loučí st. dorostenky

Po dobrém výkonu v posledním domácím střetnutí vyjely starší dorostenky k závěrečnému zápasu podzimní části ligy do Pardubic. Soupeřky měly zajímavé výsledky a bylo jasné, že jednoduchý úkol děvčata nečeká.

Úvod utkání byl i díky nervozitě domácích jednoznačně v naší režii, holky proměnily několik rychlých útoků, dobře bránily a nedělaly technické chyby. Pak však asi dorazil opožděně Mikuláš nebo spíš děda Mráz a naše hráčky očaroval, zamrznul v obraně a mohutně foukal na všechny přihrávky a střely z jasných šancí. Z vedení10:8 v 18.minutě bylo rázem poločasových 11:15….

Veškeré naše snahy o stažení náskoku hatila i ve druhém poločase nedůrazná obrana a technické chyby. Ještě 10 minut před koncem zápasu nám po třígólové šňůře svitla trochu naděje, ale pouhé 3 branky v následujících 13 minutách na zvrat opravdu nestačily. Domácí trestaly důsledně všechny naše chyby v útoku i v obraně a nenechaly zápas dojít do dramatické koncovky. Naopak dokázaly ještě svou výhru navýšit.

Vypadá to, že krize týmu je větší, že jsme mysleli a dobré utkání s Havlíčkovým Brodem bylo pouze náhodné. Snad vánoční rozjímání přivede holky k poznatku, co chtějí či nechtějí v házené dál a zda vůbec chtějí hrát.

Podzimní část soutěže tak končíme s bilancí 4 výhry a 6 porážek, pravděpodobně na 7.místě z 10 týmů…

Sestava a branky: Cibulková (50%), – Pádivá 3, Janoušková 2, Senohrábková, Dlouhá 3, Pleskačová, Laštovičková Kr. 1, Uhlířová 1, Laštovičková M. 2, Suchomelová 5, Tománková 3, Dražanová 1, Ferusová 1. Střelba: 41%, soupeř 50%

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page