top of page

Zápas s Velkou Bystřicí? Zbytečné drama!

K poslednímu domácímu zápasu podzimu jsme nastoupili proti soupeři z Velké Bystřice, který byl v tabulce o dva body před námi a v případě výhry jsme se na něj mohli bodově dotáhnout. Věděli jsme, že se jedná o mladý tým, jehož předností je spíše útočná než obranná fáze.

Do utkání jsme vstoupili velmi slušně a vzhledem k tomu, že nám po celou první půli fungovala obrana, za kterou to jistil Robert Filip z branky, jsme si postupně vybudovali příjemný poločasový náskok 16:11.

V šatně jsme si řekli, že je potřeba udržet výkon na stejné úrovni a nepřipustit drama jako v minulém domácím utkání s Jičínem. Bohužel se nám to ani tentokrát nepodařilo. Hned v úvodu druhé půle jsme třikrát inkasovali a vzhledem k neproměněným šancím jsme dostali hosty zpět do zápasu. Tentokrát jsme se však dokázali zkoncentrovat a postupně jsme si vzali pětibrankový náskok zpět. Tím jsme se možná nechali až moc ukolébat, a to včetně nás na lavičce.

V posledních pěti minutách jsme prostřídali, hráči na hřišti si párkrát udělali, co chtěli a rázem se ze zápasu opět stalo drama. Hosté tak 15 vteřin před koncem snížili na rozdíl pouhého gólu. Naštěstí jsme snadno překonali jejich osobní obranu a nejlepší hráč zápasu Honza Bednář svou jedenáctou brankou v zápase potvrdil naše vítězství 29:27.

Tentokrát nás za vítězstvím táhli tři hráči, a to kromě zmiňovaného Honzy Bednáře, ještě Kuba Metlička a Tomáš Faltejsek. Tito tři hráči měli naprosto výjimečnou střelbu – dohromady 31/24 což je úspěšnost 77%. Tomáš pak byl dokonce stoprocentní.

Sestava a branky: Filip Robert, Rajdl Michal - Bednář Jan 11, Metlička Jakub 7, Faltejsek Tomáš 6 , Pícha Jiří 2, Bláha Petr 1, Konečný Kryštof 1, Bradáč Filip 1, Pína Lukáš, Holas Pavel, Yüksel Mustafa, Sauer Lukáš, Zavázal Ondřej.

O víkendu nás čeká poslední utkání podzimu, kdy zajíždíme na horkou půdu do Dvora Králové, kde se bude hrát o čtyři body a my rozhodně chceme potvrdit naše zlepšení v druhé polovině soutěže.

Za realizační tým Jan Pavlovský

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page