top of page

Nepovedený zápas st. dorostenek s Žirovnicí

V sobotu 18.11. odjely starší dorostenky na půdu týmu z Žirovnice, který měl do té doby pouze bod za remízu s Havlíčkovým Brodem. Favorit zápasu tak byl jasný, pokyny ke hře od trenérů rovněž.

Začátek zápasu se holkám celkem vydařil, šly do vedení 3:1, ale pak už to bylo jen trápení, trápení a trápení. Naposledy to pro nás vypadalo dobře ve 23.minutě prvního poločasu, kdy byl stav zápasu 8:8. Další branka do konce první půle z naší strany už nepadla.

Ve druhé části hry jsme zlepšily obranu, ale místo tlaku a stahování náskoku domácích, přišly hned v úvodu tři technické chyby a další neproměněné brankové příležitosti. Žirovnice si i přes naši lepší obrannou hru vypracovala 20 minut před koncem pětibrankový náskok. V naší útočné hře dále pokračoval alibistický výkon spojek (, a tristní střelba našich křídel. V poslední desetiminutovce se děvčata trochu zmátořila, vyhrála ji 5:2, když na sebe vzala zodpovědnost hlavně Alžběta Janoušková, ale na zasloužené první sezónní výhře domácích už to nic nezměnilo.

Za vše hovoří statistiky: střelba celkem 35%, technické chyby 16, neproměněné 7m hody 4.

Sestava a branky: Cibulková (58%) - Ferusová 1, Dlouhá, Uhlířová 1/1, Suchomelová, Dražanová 2, Pádivá 3, Senohrábková, Laštovičková M. 1, Tománková, Sauerová 5/2, Janoušková 5/2.

Příští víkend se vzhledem k reprezentační přestávce nehraje. Doufejme, že si děvčata stihnou do dalšího zápasu uvědomit co chtějí a co ne. Do konce podzimní části soutěže zbývají dvě utkání, což jsou 4 body, které by měly být naše. Lehké to ale vzhledem k dosavadním výkonům nebude.

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page