top of page

Těsná výhra přinesla ženám další dva body

Šest bodů mají po šestém odehraném kole druhé nejvyšší soutěže žen vršovické ženy A, když si na domácí půdě zajistily těsnou výhru nad týmem DHC Plzeň.

Měli jsme velmi pěkný vstup do zápasu a vydařený 1. poločas, kdy perfektně fungovala obrana, přechod do rychlého útoku i kombinační hra. Ovšem vstup do 2. poločasu byl podprůměrný až špatný. Tentokrát nebyl náš tradiční výpadek desetiminutový, ale šestnáctiminutový. Nebyli jsme schopni dát gól, začaly se kupit technické chyby, a dokonce i obrana polevila. Záhy jsme se museli začít bát o výsledek, a to až do konce utkání. Naštěstí nás v brance podržela Karolina Kuprová. Posledních pět minut jsme zase přepnuli na větší rychlost a doslova vybojovali výhru o jeden gól a tím zůstaly 2 body naštěstí doma.

Sestava a branky: Karolina Kuprová, Irena Zemanová - Uhlířová Veronika, Juríková Viktorie 5, Rezlerová Veronika, Hurková Aneta, Novotná Eliška 3, Kračmanová Eva 4, Líbalová Lucie 3, Vyčítalová Nikola 2, Švůgrová Barbora 1, Šajnerová Kateřina 1, Petržílková Pavlína 5, Ketnerová Petra.

V rámci 7. kola 1. ligy zajíždí Áčko žen 5. 11. 2017 na horkou půdu lídra tabulky HC Plzeň.

Za realizační tým Kateřina Švůgrová

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page