top of page

Vyrovnaný zápas st. dorostenkám body nepřinesl

Po reprezentační přestávce přivítaly starší dorostenky na domácím hřišti družstvo DHC Plzeň, se kterým vloni 2x prohrálo, a které mělo do té doby 10 bodů.

Část hráček soupeře měla za sebou prohraný zápas žen, ale na jejich chuti do hry to nebylo znát. Zato naše děvčata působila zejména v útoku nemastně neslaně, jakoby si v noci místo jedné hodiny navíc naopak tak pět hodin ubrala… Úvodní tlak Plzně se naštěstí zastavil na skóre 1:4 a do 20. minuty jsme se držely na dvoubrankovém rozdílu. Pak však přišel další střelecký výpadek (8 minut) a vypadalo to na velmi nepěkný poločasový výsledek. Dva góly v závěru první části hry nás naštěstí trochu vrátily do zápasu.

První třetina druhé části hry byla brankově vyrovnaná, týmy stále držely 4-5 gólový rozdíl. Druhá destiminutovka vyšla konečně více našim holkám. Adéla zavřela branku (10 zákroků v řadě včetně chycené sedmičky) a děvčata začala pomalu stahovat až na nejtěsnější rozdíl. V této fázi hry se naopak nedařilo Plzni, když nedokázala vstřelit 13 minut gól. Škoda, že jsme nepřetavily některé dobře získané míče ke vstřelení více branek a srovnání skóre. V závěrečné přetahované měl nakonec navrch soupeř a vítězství již nepustil.

Výborný výkon opět podala Adéla Cibulková, z hráček můžeme pochválit Terezu Sauerovou za neohroženost při průnicích do brankoviště i nečekané střely. Opět se bohužel nedařilo křídlům a trochu zaostaly i ostatní spojky. V obraně jsme tým, který běžně dává přes 30 branek, udržely na uzdě, ale zradil nás útok, kde chyběl větší důraz a odvaha. Určitě máme v týdnu na čem pracovat.

Sestava a branky: Cibulková 54%, Zemancová - Ferusová, Pádivá 3, Senohrábková 1, Dlouhá 1, Pleskačová 1, Sauerová 8/1, Dražanová, Laštovičková M. 1, Suchomelová 3, Tománková 2, Uhlířová 1, Janoušková. Střelba 50% - Soupeř 47%

Děkujeme divákům za podporu a věříme, že příště se jim odměníme ziskem bodů.

V dalším kole nás čeká společný výlet s mladšími dorostenkami do Jindřichova Hradce, držte nám palce.

Za realizační tým: Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page