top of page

Body doma, poločasy jako den a noc

V domácím utkání spojeném s oslavou výročí Vršovické házené jsme přivítali rezervu extraligového Jičína. Pro nás byl zápas možností ukázat, že dva body ze Zlína nebyli náhodné a naše výkonnost jde nahoru.

Prvních třicet minut to tak opravdu vypadalo, výborná obrana spojená se slušnou hrou v útoku nám dávala jasnou kontrolu nad utkáním. Hosté na naši defenzivu po celý první poločas nenašli zbraň a výsledkem bylo pouhých sedm obdržených branek. Do šaten jsme si odnesli uklidňující osmibrankový náskok 15:7.

I přesto, že jsme si v šatně jasně řekli, že ještě není konec, tak do druhé půle přišli dva naprosto jiné mančafty. Hosté začali hrát agresivní obranu a my jsme si s ní nebyli schopni poradit. Navíc jsme polevili i v obranné činnosti a dovolili jsme hostujícímu družstvu postupně téměř vymazat náš náskok z první půle, kdy se kolem dvacáté minuty dostali na kontakt jedné branky. Posledních deset minut byla přetahovaná o každý gól. Tři minuty před koncem jsme si vypracovali tříbrankové vedení a zápas už dotáhli do vítězného konce. Místo jednoznačné výhry to nakonec bylo pouze 24:22.

Za výkon v první půli musím pochválit celé družstvo. To byl výkon, který měl velmi dobrou úroveň. Druhá půle už rozhodně na pochvalu není. Jediný, kdo nás táhl, byl Honza Bednář, který v druhé půli dal pět ze svých osmi branek, což je víc než zbytek mančaftu dohromady. V tomto zápase bylo jasně vidět, jak některým našim hráčům chybí trénink. Nejplatnější jsou hráči, co chodí trénovat, ti, co ať už z jakýchkoliv důvodů tréninky nestíhají, se pak neprosazují ani v první lize.

Odehráli jsme tak další zápas, který je pro nás ponaučením a snad nás opět posune kousek dopředu, kdy si z něj hráči odnesou potřebné zkušenosti do dalších bojů v soutěži.

Sestava a branky: Rajdl Michal, Červenka Tomáš - Bednář Jan 8, Kuklík Ondřej 4, Bradáč Filip 4, Holas Pavel 3, Pína Lukáš 2, Sauer Lukáš 1, Konečný Kryštof 1, Pícha Jiří 1, Nováček Michal, Metlička Jakub, Faltejsek Tomáš, Bláha Petr

K příštímu zápasu vyráží tým mužů 12.11. 2017, kdy se od 16:30 hodin uskuteční historicky první pražské derby mužů 1. ligy na Chodově.

Za realizační tým Jan Pavlovský

Celou fotogalerii Pavla Šmejkala najdete ZDE.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page