top of page

Ženám chyběl malý kousek k dalším bodům

Na dlouhou cestu, s vidinou možnosti zisku dalších bodů, se v neděli ráno vydal tým vršovických žen spolu s dorostenkami a mužským Áčkem do Otrokovic. Po bojovném a velice vyrovnaném zápase zůstaly body domácím.

„Byl to velice pěkný zápas, bohužel s velice špatným koncem pro nás. Po celou dobu utkání se družstva přetlačovala o vedení, na konci zápasu se však štěstí přiklonilo na stranu domácího celku. Naše holky se v tomto zápase vyvarovaly hluchého místa a až do konce zápasu sehrály vyrovnanou partii. Bohužel od začátku nás tentokrát trápila lepší koncovka, a to dokonce z jasných šancí. Druhou věcí byla naše obrana, která si nedovedla někdy poradit s dobře hrající hráčkou Dolečkovou. Není důvod ale věšet hlavu, i přes prohru jsme podali dobrý výkon. Do budoucna máme na čem stavět a zároveň víme, na čem je třeba zapracovat,“ hodnotí zápas 3. kola 1. ligy žen trenér Petr Sychra.

Sestava a branky: Zemanová Irena, Kuprová Karolína - Petržílková Pavlína 6, Juriková Viktorie 6, Švůgrová Barbora 6/5, Kadeřábková Tereza 5, Vyčítalová Nikola 2, Kračmanová Eva 2, Hurková Aneta 2, Šajnerová Kateřina 2, Vacková Kristýna 2, Líbalová Lucie 1, Novotná Eliška, Rezlerová Veronika

Další zápas sehrají ženy 22. 10. od 15:30 hodin v Ivančicích.

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page