top of page

Muži v 1. lize zatím bez bodů

Ve druhém kole k nám zavítal Náchod, který v prvním utkání s přehledem porazil Dvůr Králové. Věděli jsme, že jen náš velmi dobrý výkon nám dává šanci bodovat. Utkání jsme začali technickou chybou, kdy Tomáš Červenka v brance de facto nahrál soupeři na první gól. Tato akce jako by předznamenala celý zápas.

První půle byla poměrně vyrovnaná a pro nás byl největší překážkou hostující gólman. Stejně jako v prvním ligovém utkání jsme měli problémy prosadit se v útoku. Naopak velmi slušně fungovala obrana, za kterou si solidně počínal Tomáš Červenka. Do šaten se šlo za stavu 11:13 a zápas byl otevřený.

Do druhé půle jsme se chtěli především zlepšit v útoku a přidat na důrazu a tahu na bránu. Bohužel v šatně jsme asi nechali i chuť po vítězství. V prvních deseti minutách jsme udělali snad každý druhý útok technickou chybu, což se okamžitě projevilo na skóre. Soupeře jsme prakticky sami poslali do sedmibrankového vedení a vzhledem k naší útočné hře bylo o zápase téměř rozhodnuto. I když jsme změnou obrany a bojovností ještě v závěru předvedli chuť se zápasem něco udělat, tak zkušení hosté si už vítězství nenechali vzít a zaslouženě zvítězili 25:22.

Bohužel je nutno konstatovat, že v útoku na začátku sezóny nemáme ani tu kvalitu, kterou jsme měli na konci té loňské. Zároveň s tím se projevuje to, že první liga se hraje v jiném tempu než ta druhá a my pak děláme výrazně větší počet technických chyb, a to nás zatím stojí lepší výsledky a patrně i body. Nezbývá než pořádně pracovat a věřme, že pak se dostaví i odměna v podobě bodů.

Sestava a branky: Červenka Tomáš, Rajdl Michal - Metlička Jakub 4, Motejl Filip 4/1, Holas Pavel 4, Konečný Kryštof 3, Bradáč Filip 2, Pína Lukáš 2/2, Kotrč Roman 2, Bednář Jan 1, Chytka Filip, Kuklík Ondřej, Stejskal Ondřej, Pícha Jiří

Fotogalerii Pavla Šmejkala najdete ZDE.

Za realizační tým Jan Pavlovský

Štítky:

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page