top of page

Starší dorostenky z Mostu body nepřivezly

Sezónu 2017/2018 zahájily starší dorostenky zápasem na půdě Baníku Most. Do Mostu odjely s odhodláním poprat se o dobrý výsledek a zápas využít i jako přípravu na další ligová střetnutí.

Úvod utkání byl plný nepřesností, první branku zápasu vstřelila naše děvčata v 5. minutě. Domácí se trefili až o 3 minuty později, ale šňůrou pěti branek si vytvořili malý náskok. Do konce poločasu byla hra velmi nepřesná, plná zmařených brankových příležitostí zejména na straně Mostu. Naše holky bojovaly s důraznou obranou, která je v útoku nepouštěla do lehkých akcí. V obraně se jim celkem dařilo, ale úplný závěr první půle patřil jasně domácím.

Ve druhé části zápasu byl obraz hry podobný. Nám se více dařilo dostávat se do zakončení a dávat góly, ale i soupeřky zpřesnily poslední fáze útoku a zejména zrychlily hru. Stále jsme se však držely pod hranicí 10 gólového rozdílu. O ten jsme přišly až v samotném závěru, kdy se už na holkách trochu projevila únava a přišlo bohužel moc nepřesností za sebou.

Holky udělaly zbytečně moc technických chyb, zatím trochu vázly útočné kombinace, ale bojovaly až do konce a utkání odehrály se ctí. V brance se dařilo Adéle Cibulkové, v poli pomohla v neděli střelecky disponovaná Tereza Sauerová (celkem zaznamenala za dvě utkání 19 branek), v obraně bojovala po zranění kolene navrátivší se Karolína Pleskačová.

V neděli 24.9. čeká starší dorostenky od 18:00 hod. první zápas na domácí půdě proti Slavii. Přijďte nás podpořit!

Sestava a branky: Cibulková (44%), Stojanovska - Ferusová 2, Pádivá 3, Dlouhá, Uhlířová 2/1, Suchomelová 5, Tománková 1, Kadeřábková, Pleskačová 1, Sauerová 5, Janoušková, Laštovičková M. 2, Senohrábková 1.

střelba 50%, soupeř 56%

Za realizační tým Evženie Votinská

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
bottom of page